+34 628920670 info@martarenyer.com

Bio

Actriu i pallassa. Fomada en teatre gestual (pedagogia Lecoq) a l’escola Berty Tovias de Barcelona.

Investiga i experimenta l’art del pallasso i la comicitat des de 2011, havent-se format amb Chistophe Thellier, Fanny Giraud, Pep Vila, Nola Rae, Antón Valén, Norman Taylor i Gabriel Chamé entre d’altres. Apasionada en el treball del cos a escena s’ha format en Commedia dell’arte amb Antonio Fava a Itàlia, humor físic amb E. Sembeley i dansa.

Al 2012 comença a actuar amb els seus espectacles en solitari i amb altres companyies tant de sala com de carrer, havent actuat a França, Austria i Portugal.

És fundadora de la Cia. Toc Toc Théâtre (ara companyia La Intrèpida) amb la qual ha creat diferents espectacles en duo. Com a actriu treballa amb diverses compayies com Cia. Voilà, Cia. Bi-da i Cia. Si fa Blues entre d’altres.

Treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas des del 2015. Com a pedagoga teatral imparteix cursos de clown, teatre gestual i commedia dellarte per adults.

Ha dirigit un parell d’espectacles (Cia. Va de Nassos) i és artista colaboradora de Pallassos Sense Fronteres amb qui ha realitzat expedicions a Jordania, el Líban i Angola.

escriu-me

info@martarenyer.com

truca’m

628920670

segueix-me